29 d’agost del 2010

A títol de prova...

Si no sabeu què fer... aquesta és una manera ben senzilla (i barateta) de passar una estona a l'aire lliure, sense fer mal a ningú... (no us oblideu de mirar a terra, també)

1 comentari:

  1. Estimada, per rés del mon deixis d'expressar alló que sentis en el moment que ho sentis i menys quan molts de nosaltres pensem com tu.
    A les preguntes que fas, ja en saps la resposta, però de totes maneres t'ho posaré.
    No hi haurien rics sense pobres dels que xuclar fins i tot la sang. Això és que estan fent,des de sempre, però ara mateix a més a més intenten que ens creiem que som el pobres els que hem provocat o accelerat aquest crisi. Senyores/rs, és que donar un prèstec huipotecari o de qualsevol mena a 50 anys és lògic?, on eren els assesors financers del govern, les caixes o bancs en aquests moments per aturar aquesta bojeria i informar amb la veritat al pobre consumidor/treballador/pobre?. S'han carregat l'economia i ens han passat la pilota al nostre terrat, treient-nos uns drets contemplats explícitament a la Contitució Espanyola, com son: dret a un treball, dret a la dignitat, dret a la llibertat d'expressió. Aquest i altres drets senyores/rs, han estat trepitjats per aquest rics que ho nmaneguen tot al seu gust des de l'hombra. Una amiga em va dir fa uns dies, "la unió fa la força". Tenim-ho en compte i també que el poble és molt més nombròs que aquests manipuladors. Amb això no vull fer una crida a una revolució violenta, però si seria interessant que despertessim d'aquesta inòpia provocada per la por, la incomunicació i el conformisme.

    ResponElimina