4 d’octubre del 2011

L'Aniol diu:

Sóc sanitari des de fa ja força temps i, la veritat és que vaig triar la meva professió perquè m’agrada cuidar i ajudar a les persones malaltes. M’encanta posar-los còmodes, calmar el seu dolor, guarir-los les ferides. Suporto que els seus fluids corporals (sang, vòmits, pis...) caiguin sobre la meva persona perquè és vocacional. M’agrada la meva professió i ho aguanto tot, fins que un familiar histèric se’m posi a cridar, m’insulti o fins que m’agredeixi perquè no està d’acord amb la decisió o el tractament d’un facultatiu.
Però no s’equivoquin Srs. Boi, Ruíz i Mas. M’encanta la meva professió però no sóc idiota. I si per ous m’han de treure el 50% de la meva paga doble i part del meu sou, penso seure 15 minuts cada hora, també pels meus ous. Perquè no treballo més per menys, perquè gràcies a vostès, estic saturat en el meu lloc de treball i, gràcies a vostès, la meva vocació se n’ha anat per la tassa de vàter.
Gràcies per treure’m sou i il·lusió pel que faig. Però juro que treballaré menys. Ho sento Sr. Usuari però la culpa no és meva sinó del govern. Sàpiga, però, que si al Sr. Mas li cal una operació o ha d’anar al metge per qualsevol cosa, a ell se li obrirà una planta de la Vall d’Hebron, se li donarà la més alta qualitat assistencial i les últimes tecnologies, mentre vostès s’esperarà mesos o fins i tot anys per ser operat o visitat per un especialista.
Ho trobaràs al Facebook de l'Aniol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada